BLOG. HOCIČO. KADEČO

Vítam vás na mojom blogu, ktorým by som chcela priblížiť môj život. Nájdete tu moje obľúbené recepty, články o mojich cestovateľských zážitkoch či rôzne tipy do života.

Hríby na smotane

Toto je moje najobľúbenejšie jedlo cez hubársku sezónu. Od mala som naučená na hríby, taktiež mojou vášňou je aj ich zbieranie. Tento recept mi vždy pripomína moje leto ako dieťa a pobyt na chalupe. Je to proste klasika. Dúfam, že vám bude chutiť.

POTREBUJEME 

15 min príprava
  • čerstvé hríby (podľa gusta, ja som použila dubáky a kozáky) 
  • smotana na varenie
  • soľ
  • korenie
  • rozmarín 
  • tymián 
  • paprika

POSTUP

  1. Nakrájame si hríby na kocky a osolíme ich.
  2. Dáme ich na panvicu a osmažíme.
  3. Keď už budú osmažené (zmenia štruktúru, tak zmäkknú), pomaly nalejeme smotanu.
  4. Miešame až pokým trochu smotana nezhustne, počas miešania dochutíme bylinkami a koreninami.
  5. Servírujeme. 
DOBRÚ CHUŤ!

  

Komentáre

Obľúbené príspevky